Lock iconRectangle 1Rectangle 2 + Rectangle 2 CopyShapeRectangle 1
Penghantaran PERCUMA dalam Singapura, dalam masa 2-3 hari bekerja (tidak termasuk hujung minggu)

Pembayaran, Penghantaran, Pertukaran dan Pemulangan

Bayaran

Luggage Outlet Singapore menerima semua kad kredit utama (Visa, Mastercard, American Express dan Discover), Paypal, Shop Pay, Apple Pay, Google Pay, GrabPay, Shopee Pay, ShopBack, pindahan bank tempatan dan kaedah pembayaran mudah alih seperti PayNow. Semua pembayaran kad kredit dikendalikan dengan selamat oleh platform Shop Pay atau platform PayPal ( Akaun PayPal tidak diperlukan untuk pembayaran kad kredit). Untuk pembayaran melalui pindahan wang melalui bank, butiran yang diperlukan akan dihantar melalui e-mel selepas pesanan dibuat (Sila pilih 'Deposit Bank' sebagai kaedah pembayaran).

penghantaran

Luggage Outlet Singapore komited untuk menghantar pesanan anda kepada anda secepat dan secepat mungkin. Kami menggunakan Qxpress, perkhidmatan kurier tempatan yang boleh dipercayai yang menyediakan maklumat penjejakan. Pada hari bekerja, kami menghantar semua pesanan yang diterima sebelum pukul 10 malam ke Qxpress pada hari berikutnya. Pesanan hujung minggu yang diterima sebelum Ahad 10 malam akan dihantar pada hari Isnin berikutnya.

Qxpress biasanya mengambil masa 1-2 hari lagi untuk menghantar pesanan. Walaupun kami akan menyampaikan sebarang permintaan untuk masa penghantaran pilihan kepada Qxpress, kami meminta pemahaman anda bahawa ia bergantung sepenuhnya pada jadual penghantaran rakan kongsi penghantaran kami. Sekiranya tiada sesiapa di rumah untuk menerima penghantaran, yakinlah bahawa Qxpress akan menghubungi anda untuk membuat pengaturan alternatif.

Untuk permintaan segera atau pungutan sendiri, sila hantarkan mel kepada kami di sg.luggage.outlet [at] gmail.com .

Pertukaran

Luggage Outlet Singapore menyemak setiap item dengan teliti sebelum penghantaran. Kami memohon maaf sekiranya terdapat slip dan anda menerima bagasi yang rosak sebelum digunakan.

Sila hantarkan nota kepada kami di sg.luggage.outlet [at] gmail.com dan kami akan berhubung.

Walau bagaimanapun, kami tidak akan bertanggungjawab ke atas kerosakan akibat penggunaan atau kecuaian semasa pengendalian di pelabuhan perjalanan atau imigresen. Juga tidak akan ada pertukaran barang untuk barang terpakai.

Pulangan

Luggage Outlet Singapore mempunyai polisi pemulangan 14 hari. Kami berbesar hati untuk menawarkan bayaran balik penuh untuk item anda yang tidak digunakan dalam keadaan dan pembungkusan asal, disokong oleh bukti pembelian. Malangnya, caj penghantaran (dari $4 dan seterusnya, bergantung pada saiz bungkusan) tidak boleh dikembalikan dan akan ditolak daripada bayaran balik. Anda juga akan bertanggungjawab untuk menghantar semula barang tersebut ke gudang kami.

Untuk memulangkan produk anda, sila hantarkan e-mel kepada kami di sg.luggage.outlet [at] gmail.com .