Lock iconRectangle 1Rectangle 2 + Rectangle 2 CopyShapeRectangle 1
Penghantaran PERCUMA dalam Singapura, dalam masa 2-3 hari bekerja (tidak termasuk hujung minggu)

Soalan Lazim

informasi produk

 1. Adakah gambar benar kepada produk ? Ya, 100% daripada semua gambar di laman web kami diambil oleh pasukan dalaman kami. Anda juga mungkin ingin menyemak ulasan foto pelanggan kami yang dipautkan kepada setiap penyenaraian item.
 2. Apakah yang dimaksudkan dengan saiz bagasi (20 inci, 24 inci, 28 inci) ? Mereka merujuk kepada ketinggian bagasi. Saiz bagasi yang paling biasa dalam industri ialah 20, 24 dan 28 inci, dan anda mungkin ingin mengambil rujukan saiz daripada bagasi seperti yang dipaparkan di pasar raya besar, gedung serbaneka atau kedai runcit.
 3. Bolehkah bagasi bersarang ? Ya, untuk reka bentuk yang sama, 20 inci boleh dimuatkan ke dalam 24 inci dan 24 inci boleh dimuatkan ke dalam 28 inci. Memandangkan dimensi tepat untuk reka bentuk berbeza mungkin berbeza, anda mungkin ingin menghubungi kami di sg.luggage.outlet[at]gmail.com jika anda ingin bertanya tentang reka bentuk yang berbeza.
 4. Apakah maksud bagasi sisi lembut dan sisi keras ? Bagasi sisi lembut merujuk kepada bagasi fabrik, diperbuat daripada bahan tekstil seperti nilon, poliester atau Shandong Silk. Bagasi sisi keras merujuk kepada bahan bukan tekstil seperti ABS, Polikarbonat, Polipropilena atau Aluminium.
 5. Berapakah berat maksimum yang boleh dimuatkan oleh bagasi itu ? Kami belum menguji had berat untuk setiap bagasi tunggal, tetapi mereka sepatutnya dapat menahan had berat yang ditetapkan oleh syarikat penerbangan.
 6. Adakah terdapat jaminan produk untuk pembelian? Tiada jaminan untuk bagasi kami, tetapi yakinlah bahawa kami menyemak semua barang kami sebelum penghantaran untuk kecacatan pembuatan, dan menyediakan pembaikan perkhidmatan selepas jualan untuk barangan kami.
 7. Apakah yang anda maksudkan dengan roda pemutar ? Roda pemintal merujuk kepada roda putaran 360 darjah yang dimiliki oleh semua bagasi sisi keras kami.
 8. Saya sangat suka barang ini. Adakah anda akan restock semula item/warna ini ? Sila hantarkan mel kepada kami di sg.luggage.outlet[at]gmail.com dengan item yang anda ingin beli dan kami akan memberitahu anda setelah restock masuk!

Membuat Pesanan

 1. Bolehkah saya melihat barang sebelum membeli / Bolehkah saya membeli di tempat ? Ya, sila hantarkan mel kepada kami di sg.luggage.outlet[at]gmail.com dengan item, saiz dan warna yang anda ingin beli, dan kami akan menghubungi anda sebentar lagi.
 2. Bolehkah saya melakukan pengumpulan sendiri ? Ya, kutipan sendiri akan berada di gudang kami di Yishun (10 minit berjalan kaki dari MRT Canberra)
 3. Adakah terdapat diskaun lanjut untuk pembelian pukal (lebih daripada 3 helai) ? Ya, kami mengalu-alukan semua pembelian korporat dan pukal. Sila hantarkan mel kepada kami di sg.luggage.outlet[at]gmail.com dengan nama syarikat anda, butiran hubungan dan keperluan item/bajet yang anda miliki, dan kami akan menghubungi anda sebentar lagi.

Bayaran

 1. Apakah mod pembayaran yang anda terima ? Kami menerima semua kad kredit utama (Visa, MasterCard, American Express dan Discover), PayPal, ShopPay, Apple Pay, Google Pay, GrabPay, Shopee Pay, ShopBack, pindahan bank tempatan dan kaedah pembayaran mudah alih seperti PayNow.
 2. Adakah anda mengambil wang semasa penghantaran ? Maaf kami tidak menawarkan pilihan pembayaran ini pada masa ini.
 3. Bagaimanakah saya boleh meneruskan pembayaran kad kredit di PayPal jika saya tidak mempunyai akaun PayPal? Akaun PayPal tidak diperlukan untuk pembayaran kad kredit. Sila ikuti langkah berikut:
  1. Pada halaman daftar keluar troli, masukkan Alamat Penghantaran
  2. Tatal ke bawah ke Pembayaran
  3. Pilih PayPal -> Klik Bayar dengan PayPal
  4. Klik pada Bayar dengan Kad Kredit atau Debit untuk meneruskan pembayaran Bayaran Outlet Bagasi
 4. Bagaimanakah cara saya membayar melalui PayNow/Shopee Pay/ShopBack ? Sila ikuti langkah berikut:
  1. Masukkan Alamat Penghantaran
  2. Tatal ke bawah ke bahagian Pembayaran, pilih Kod QR, E-Dompet dan Pembayaran Kad
  3. Klik Bayar sekarang
  4. Pilih mod masing-masing (PayNow, Shopee Pay atau ShopBack) untuk menjana kod QR
  5. Lancarkan aplikasi pembayaran anda (cth DBS PayLah!, OCBC Pay Anyone, UOB Mighty, Shopee atau ShopBack) untuk meneruskan pembayaran
 5. Bagaimanakah cara saya membayar melalui GrabPay ? Sila ikuti langkah berikut:
  1. Masukkan Alamat Penghantaran
  2. Tatal ke bawah ke bahagian Pembayaran, pilih Grab — Bayar hari ini atau kemudian dengan faedah 0% , klik Bayar sekarang
  3. Masukkan nombor telefon bimbit anda untuk meneruskan pembayaran GrabPay
   Skrin Luggage Outlet Singapore GrabPay

Penghantaran/Penghantaran

 1. Berapakah caj penghantaran ? Penghantaran ke mana-mana alamat Singapura diketepikan untuk semua pembelian, untuk tempoh masa terhad sahaja!
 2. Adakah anda menghantar ke luar negara ? Ya! Kami memberi perkhidmatan kepada negara berikut pada masa ini, dan akan berusaha untuk melanjutkan penghantaran ke negara lain juga (Beritahu kami jika milik anda tiada dalam senarai!):
   • Asia Tenggara - Malaysia, Brunei, Thailand, Indonesia, Filipina, Vietnam, Kemboja
   • Asia - China, Macao, Hong Kong, Taiwan, Korea Selatan, India
   • Oceania - Australia, Papua New Guinea
   • Timur Tengah - Arab Saudi, Emiriah Arab Bersatu, Qatar, Jordan, Kuwait, Oman, Mesir, Iran, Lubnan, Turki, Syria, Yaman
   • Afrika - Afrika Selatan
   • Eropah - Austria, Cyprus, Norway
   • Amerika - AS, Kanada, Mexico
  1. Bilakah saya boleh mengharapkan penghantaran produk saya?
  1. Untuk pesanan mel yang tidak dijejaki Singpost, ia akan dihantar dalam minggu, diposkan ke peti mel. Untuk penghantaran Qxpress ke alamat Singapura, sila rujuk jadual di bawah untuk rujukan. Untuk pesanan antarabangsa, biasanya mengambil masa 1 minggu untuk item dihantar ke depan pintu anda, bergantung pada lokasi.
  Pengesahan pembayaran diterima sebelum ini Dihantar ke Qxpress pada Dihantar ke alamat pada
  Isnin 10 malam Tue Rabu
  Sel 10 malam Rabu Kha
  Rabu 10 malam Kha Jum
  Kha 10 malam Jum Sabtu/Isnin
  Jumaat 11 pagi - Ahad 10 malam isn Sel/Rabu
  Cuti umum 10 malam Hari bekerja seterusnya 1-3 hari selepas penghantaran
  1. Adakah terdapat nombor penjejakan untuk pesanan saya ? Untuk pesanan mel yang tidak dijejaki Singpost, tiada perkhidmatan penjejakan tersedia. Untuk pesanan yang dihantar melalui Qxpress, nombor penjejakan akan dikeluarkan. Untuk pesanan antarabangsa, url penjejakan akan dikeluarkan semasa pengambilan melalui kurier.
  2. Apakah masa penghantaran ? Penghantaran untuk pesanan tempatan kebanyakannya dipenuhi oleh Qxpress. Mereka menghantar dari hari Isnin - Jumaat, 12pm - 830pm dan Sabtu, 11am - 4pm.
  3. Bolehkah saya nyatakan slot masa penghantaran ? Anda mungkin ingin menentukan julat masa penghantaran pilihan, dan Qxpress akan mencuba yang terbaik untuk menyesuaikan masa berdasarkan jadual penghantaran mereka.
  4. Bagaimana jika saya tiada semasa kakitangan penghantaran datang ? Qxpress akan cuba menghantar semula pada hari lain.
  5. Adakah terdapat nombor yang boleh saya hubungi untuk menyemak penghantaran ? Talian perkhidmatan pelanggan Qxpress ialah 6661 9100.
  6. Bolehkah saya meminta penghantaran pada hari yang sama/hari berikutnya ? Penghantaran ekspres (walaupun sehingga 3 jam ekspres semasa waktu pejabat) boleh diaturkan dengan caj tambahan ($15-$25 setiap item). Sila hantarkan mel kepada kami di sg.luggage.outlet[at]gmail.com dengan item, saiz dan warna yang anda ingin dapatkan, dan kami akan menasihati tentang surcaj yang diperlukan.

  Perkhidmatan selepas jualan

  1. Bolehkah saya menukar kepada saiz/warna yang berbeza ? Pertukaran boleh dibuat di gudang kami di Yishun jika barang dalam keadaan baru dan tidak digunakan. Sila hantarkan mel kepada kami di sg.luggage.outlet[at]gmail.com dan kami akan menghubungi anda sebentar lagi.
  2. Saya melihat kecacatan pada bagasi, bagaimana saya meminta pertukaran ? Sila hantarkan mel kepada kami di sg.luggage.outlet[at]gmail.com dengan gambar kecacatan itu dan kami akan menghubungi anda sebentar lagi.
  3. Saya terlupa kod laluan bagasi saya, bagaimana cara saya menetapkan semula kod laluan ? Kod laluan lalai ialah 0-0-0. Walau bagaimanapun, jika kod laluan telah ditukar dan terlupa, satu-satunya cara untuk membuka kunci ialah mencuba semua kombinasi dari 0-0-0 hingga 9-9-9.
  4. Kunci bagasi saya tidak berfungsi, boleh awak baiki ? Sila hantarkan mel kepada kami di sg.luggage.outlet[at]gmail.com dengan gambar kunci dan penerangan tentang masalah itu. Kami akan cuba sedaya upaya untuk membantu anda.