Lock iconRectangle 1Rectangle 2 + Rectangle 2 CopyShapeRectangle 1
Penghantaran PERCUMA dalam Singapura, dalam masa 2-3 hari bekerja (tidak termasuk hujung minggu)
3 Petua untuk membawa nilai yang lebih baik untuk wang pemasaran anda - Hadiah Korporat!

Affordable, Luggage, Luggage repair, Travel -

3 Petua untuk membawa nilai yang lebih baik untuk wang pemasaran anda - Hadiah Korporat!

Pemasaran memainkan peranan penting dalam pembangunan dan kejayaan semua syarikat, sama ada Perusahaan Kecil Sederhana (PKS) atau Syarikat Multinasional (MNC). Dalam masa ketidaktentuan ekonomi, kesan bahawa setiap wang pemasaran akan diteliti lebih keras berbanding sebelum ini. Walaupun iklan melalui media tradisional dan media sosial (walaupun pada kos yang semakin meningkat) kekal sebagai cara 'mudah' dan langsung untuk menjangkau pelanggan, kami berpendapat bahawa ini adalah cara terbaik untuk membelanjakan belanjawan pemasaran tersebut - Hadiah korporat! Pemberian hadiah membina hubungan yang kukuh dan boleh dipercayai antara pelanggan, pembekal dan pekerja, terutamanya dalam konteks Asia.

Berikut ialah 3 petua untuk memilih dan mereka bentuk hadiah korporat yang ideal:

1. Peletakan jenama halus pada hadiah korporat

Walaupun kebanyakan pelanggan menghargai hadiah korporat percuma yang diterima pada pelancaran produk, persidangan, cabutan bertuah, promosi pembelian yang berterusan, mereka mungkin tidak suka menjadi iklan berjalan kaki untuk syarikat:

Luggage Outlet Singapore - Iklan berjalan kaki

Oleh itu, penjenamaan pada hadiah korporat harus kelihatan tetapi tetap bergaya dan halus, seperti logo untuk Goldwell, yang timbul pada panel belakang bagasi:

Luggage Outlet Singapore - Kao Goldwell Luggage

2. Hadiah percuma yang relevan dan berpatutan

Kami telah menerima bahagian kami yang saksama pen, thumbdrive, lanyard, buku nota, gelas, tee selama bertahun-tahun, sehingga memberikannya atau malah membuangnya. Dengan melancong menjadi salah satu aktiviti teratas yang rakyat Singapura suka lakukan, apakah yang lebih sesuai daripada bagasi percuma? Sebagai pemborong dengan rangkaian terus ke kilang di luar negara, kami menawarkan bagasi dengan pilihan penyesuaian pada harga yang sangat kompetitif, dan boleh mencadangkan item yang memenuhi bajet dan keperluan anda. Berikut adalah beberapa pelanggan korporat yang kami telah berkhidmat dalam beberapa tahun kebelakangan ini:

Cuti ASA
Luggage Outlet Singapore - ASA Holiday Luggage
Azza Travel & Tours
Luggage Outlet Singapore - Azza Travel Agency Luggage
Laluan perjalanan
Luggage Outlet Singapore - Agensi Pelancongan TravelWays
Kelab Perkhidmatan Awam
Luggage Outlet Singapore - Luggage Club Perkhidmatan Awam
Omron
Luggage Outlet Singapore - Omron Customized Luggage

3. Hadiah percuma yang tahan lama dan boleh dipercayai

Walaupun hadiah korporat percuma adalah 'percuma' kepada pelanggan, mereka perlu mencerminkan penjenamaan dan nilai yang dipercayai oleh syarikat. Oleh itu, perkara terakhir yang syarikat mahukan ialah menerima publisiti negatif untuk hadiah percuma yang mereka lakukan' t perolehi daripada. Walaupun harga hampir pasti akan menjadi yang paling murah jika anda mendapatkan sumber terus dari kilang di luar negara, apa yang syarikat akan kekurangan adalah jaminan kualiti dan perkhidmatan selepas jualan yang boleh kami sediakan di Luggage Outlet.

Petua Tambahan: Biarkan kakitangan anda menjadi suara terkuat anda!

"Sentiasa layan pekerja anda sama seperti anda mahu mereka melayan pelanggan terbaik anda" - Stephen R. Covey

Ganjari kakitangan anda dengan hadiah korporat (semasa D&D tahunan atau peristiwa penting untuk melebihi KPI) yang mereka akan berbangga dan mempercayai mereka untuk menyebarkan jenama itu ke seluruh dunia. Berikut ialah beberapa pelanggan kami yang membuat tempahan bagasi tersuai untuk memberi ganjaran kepada pekerja berprestasi terbaik mereka yang paling layak:

Tupperware Singapura

Luggage Outlet Singapore - Tupperware Singapore Luggage

PEC
Luggage Outlet Singapore - PEC Ltd Engineering Luggage

Peralatan Menyelamat Nyawa Viking

Luggage Outlet Singapore - Peralatan Keselamatan Kebakaran Viking

Jika anda ingin melihat lebih banyak pilihan dan produk penyesuaian, sila lawati halaman kami . Terima kasih kerana membaca!


2 ulasan

  • younggenerationshop

    Thank you for sharing. Corporate gifts are a great way to promote your company. It’s also a nice gesture that reminds your clients that you’re thinking about them and focused on building a relationship with them.

  • Bespoke Gifts

    Thanks for sharing a nice blog for ! Best gifts to give from Singapore

Tinggalkan komen

Sila ambil perhatian, ulasan mesti diluluskan sebelum ia diterbitkan