Lock iconRectangle 1Rectangle 2 + Rectangle 2 CopyShapeRectangle 1
Penghantaran PERCUMA dalam Singapura, dalam masa 2-3 hari bekerja (tidak termasuk hujung minggu)

Tentang kita

Kami adalah pemborong beg dan bagasi yang mapan di Singapura. Selama 46 tahun yang lalu, kami telah membina rangkaian pengeluar beg dan bagasi yang dipercayai di seluruh dunia, dan telah secara konsisten menyampaikan produk berpatutan dan berkualiti kepada pelanggan kami yang berpuas hati.

Kami percaya bahawa kualiti tidak semestinya datang dengan tanda harga yang tinggi. Luggage Outlet Singapore ialah pengembangan dalam talian bagi falsafah ini, untuk menjadikan rangkaian beg dan bagasi kami yang luas dengan mudah diakses oleh semua orang pada harga jualan langsung gudang, dan dengan penghantaran yang cepat dan bebas daripada kerumitan.

Kami harap anda akan menemui apa yang anda perlukan!

Untuk pembelian pukal, pesanan korporat dan permintaan penyesuaian (cth pencetakan logo syarikat/acara), sila hantarkan mel kepada kami di sg.luggage.outlet[at]gmail.com dan kami berbesar hati untuk menghubungi anda.

Produk tersedia untuk pesanan pukal / pembelian korporat / pesanan tersuai: Set bagasi, Beg Kabin, Tali Pinggang Bagasi, Beg Troli, Beg galas Troli, Beg Sandang, Beg galas, Beg Hiking, Beg Sekolah, Beg Sling, Beg Tablet, Beg Komputer Riba, Beg Tangan, Beg Boleh Lipat , Beg Pinggang

Sila rujuk halaman penyesuaian korporat kami untuk maklumat lanjut.

Luggage Outlet Singapura - Pelanggan Pembelian Pukal Korporat